Over ons

De krachtige drie-eenheid

Als onderdeel van de krachtige drie-eenheid VitalmindzHSK – De Gezonde Zaak richten wij ons op medewerkers die naast psychische klachten ook lichamelijke klachten ervaren. Tijdens onze multidisciplinaire groepsbehandelingen besteden wij aandacht voor wat iemand wel kan en gebruiken wij de werkvloer als verlengstuk voor een duurzaam eindresultaat.

Met onze uitgebreide kennis en passie voor gedragsverandering helpen wij jou op succesvolle en oplossingsgerichte wijze om jouw medewerkers weer het werk te laten hervatten.

Bij De Gezonde Zaak

  • werken we aan zowel psychische als lichamelijke klachten;
  • werken psychologen, fysiotherapeuten, gz-psychologen en psychiaters;
  • zijn er dagbehandelingen met de mogelijkheid om te overnachten;
  • zijn er individuele en groepsbehandelingen.

De Gezonde Zaak beweegt mensen naar een gezond werkend leven

Hebben jouw medewerkers psychische klachten die gepaard gaan met lichamelijke klachten? Laat De Gezonde Zaak ze dan verder helpen. Al ruim 25 jaar brengt ons multidisciplinaire team van psychologen, psychiaters en fysiotherapeuten het leven van deze mensen in beweging. Door onze veelzijdige aanpak zorgen wij voor duurzame resultaten. Beweeg met ons mee naar een gezond werkend leven.

Onze locaties

De Gezonde Zaak is te vinden in Rotterdam en Dodewaard. Wij hebben een unieke locatie waar mensen kunnen overnachten tijdens hun behandeling.

Vacatures

Werken bij De Gezonde Zaak

Beweeg jij met ons mee om werkend Nederland weer gezond aan het werk te krijgen? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Wij zijn onderdeel van Mental Care Group, onze vacatures kun je vinden op onze overkoepelende werken bij website.

Vacatureoverzicht

Meer weten of advies?
Neem contact op!

Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op